Conservatrix: Virtual Storage

Verzekeraar Conservatrix uit Baarn heeft na een zeer uitgebreid selectieproces een keuze gemaakt voor een Storage Area Netwerk (SAN) concept. Het proces is ingezet omdat een nieuwe Microsoft Sharepoint applicatie wordt geimplementeerd. Daarnaast maakt Conservatrix frequenter gebruik van Microsoft Hyper-V virtuele servers. Deze, en andere ontwikkelingen, vragen om een flexibele data storage omgeving: "Virtual Storage".

In het selectieproces zijn concepten overwogen van Hewlett Packard en Dell EqualLogic.

Voordat de keuze gemaakt is, zijn er metingen uitgevoerd door NewComm IT. Metingen waaruit blijkt hoeveel data I/O bewegingen er zijn, welke lees-schrijf verhouding er is en welke netwerksnelheid benodigd is. Op basis hiervan zijn de systemen vergeleken en beoordeeld.

Omdat de systemen van Dell EqualLogic een hoge IOPS snelheid kennen, over uitgebreide functionaliteiten beschikt en goed schaalbaar zijn, heeft Conservatrix hiervoor gekozen. "NewComm IT heeft ons goed begeleid in het proces en heeft kennis van de materie. Daarnaast voeren zij het EqualLogic product. Om deze redenen hebben wij ze de opdracht gegund". Dit zegt Roland Krabbendam, teamleider systeembeheer Conservatrix.

Indien datacapaciteit groeit, of er is meer snelheid nodig, kan middels het bijplaatsen van units én meer capaciteit, én meer snelheid worden gecreëerd.

Conservatrix:

Conservatrix is een volledig zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij. Sinds 1872. Zij zijn gespecialiseerd in levensverzekeringen, pensioenen en hypotheken. Er wordt gewerkt voor zowel de zakelijke als particuliere markt. De kracht? Degelijk denkwerk in hechte samenwerking met financieel adviseurs.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de oplossing bij Conservatrix? Bel Jerome Wentink op (0592) 40 78 11.