Lijnco Groningen gaat voor hypermoderne IT

Lijnco is een modern grafisch bedrijf dat zich richt op 'one-to-one' communicatie advies, gekoppeld aan een uitgebreide productie faciliteit. Die omvat traditionele offset, hand in hand met digitale druk- en printsystemen. Het hoofdkantoor en de productie zijn gevestigd in Groningen. Daarnaast beschikt Lijnco over verkoopkantoren in Duitsland en Belgie. Met ruim 125 medewerkers produceert Lijnco een breed scala aan klantspecifiek speciaal en beveiligd drukwerk voor zowel binnen- en buitenlandse opdrachtgevers.

Deze productie, maar bovenal de focus van Lijnco op innovatie en 'one-to-one' communicatie, vraagt om een zeer betrouwbare ICT Infrastructuur. In nauwe samenwerking met NewComm IT is deze infrastructuur volledig nieuw ontworpen en de implementatie is uitgevoerd.

“NewComm IT is een bekende naam als het gaat om moderne ICT infrastructuur” zegt Jan de Klein, CIO van Lijnco. “In het commerciële proces en in de ontwerpfase bleek dat we te maken hadden met een kundige organisatie met veel ervaring. Dit heeft ons doen besluiten om een overeenkomst voor drie jaren te sluiten”.

Er is een nieuwe virtuele serverinfrastructuur geïnstalleerd met een hoge mate van betrouwbaarheid, integriteit en continuïteit. De beveiliging van de informatie en de processen wordt conform de nieuwste standaarden uitgevoerd. De hybride cloud-oplossing ‘Easy-Cloud’ van NewComm IT speelt hierin een cruciale rol.

Het beheer van de infrastructuur en het uitvoeren van ICT-helpdesk wordt drie jaar door NewComm IT uitgevoerd.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de oplossing bij Lijnco Groningen? Bel Stefan Zevenberg (0592) 40 78 11.