Ziengs kiest voor professioneel IT partnership

Ziengs Schoenen uit Assen heeft bijna 110 schoenenwinkels. Deze winkels worden ondersteund door het hoofdkantoor van Ziengs in Assen. Hier vanuit wordt ook het beleid voor ICT bepaald en uitgevoerd. 

ICT speelt een steeds belangrijkere rol in de strategie van Ziengs. “De ontwikkelingen op het gebied van multichannel-retailing gaan snel en een stabiele, schaalbare en betrouwbare ICT infrastructuur is hierin van het grootste belang”. Dit zegt Edward Doornbos, hij is Algemeen Manager bij Ziengs Schoenen. Na een uitgebreide offerte uitvraag is NewComm IT gekozen als de best-passende partner en is er een contract afgesloten. 

NewComm IT gaat de virtuele server-infrastructuur, de storage-infrastructuur en de netwerk-infrastructuur in zijn geheel re-designen en actief beheren. Ook wordt er een back-up omgeving ingericht met off-site back-up.

Doornbos: “De reden om voor NewComm IT te kiezen heeft vooral te maken met de betrokkenheid van de medewerkers van het bedrijf en de ervaring die ze hebben op het gebied van hoog-beschikbare ICT. Daarnaast is het goed om een partij uit het noorden te hebben omdat cultuur en relatienetwerk ook van belang is”.

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 69 jaar. Op 1 oktober 1946 opgericht door Berend Ziengs. De bijna 110 winkels in Nederland hebben een ruim assortiment merkschoenen voor het hele gezin. De brede schoenencollectie staat garant voor een perfecte pasvorm -en goede kwaliteit. Daarnaast hebben de medewerkers in de winkel ruime ervaring op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Ziengs Schoenen biedt altijd persoonlijk & deskundig advies! Al deze kennis is vertaald naar de webwinkel. 

NewComm IT is een toonaangevende partij in Nederland aangaande IT infrastructuur oplossingen. Zij beschikt hiervoor over een compleet portfolio aan geïntegreerde IT producten en diensten. Met oplossingen voor Enterprise IT, Mobility, Cloud Computing en IT Security helpt NewComm IT medewerkers en organisaties beter te presteren.