Support

NewComm IT kan op afstand PC's, Servers en mobiele apparaten overnemen. Zo kunnen vragen van onze relaties worden beantwoord en problemen worden snel geanalyseerd. In veel gevallen kunnen op deze manier de problemen zelfs worden verholpen.

NewComm IT gebruikt hiervoor TeamViewer. Deze applicatie start zonder een installatie op uw systemen en is hiermee veilig, betrouwbaar en snel.

TeamViewer werkt met volledige versleuteling op basis van een RSA Public-/Private Key Exchange en AES (256 Bit) Session Encoding. Deze techniek wordt ook bij https/SSL gebruikt en geldt naar de huidige stand van de techniek als volkomen veilig. Omdat de Private Key uw computer nooit verlaat, wordt door deze methode technisch gewaarborgd dat tussengeschakelde computers in het internet de gegevensstroom niet kunnen ontcijferen.

Als aanvullende veiligheidsfuncties worden al onze programma’s door middel van VeriSign Code Signing ondertekend. Daardoor is de uitgever van de software altijd betrouwbaar te identificeren.