telefoon-klein Educatie - NewComm IT NewComm IT0592 40 78 11       email-klein Educatie - NewComm IT NewComm ITinfo@newcomm.nl       Supportsupport          

Educatie

De afgelopen decennia is het onderwijs meer en meer gedigitaliseerd, zowel voor docenten als voor studenten. Welke digitale onderwijsvorm wordt gekozen is geheel afhankelijk van het type onderwijs en de visie van het schoolbestuur. Er is steeds vaker een verschuiving zichtbaar van ‘zelf doen’ naar uitbesteden (of een combinatie hiervan).

 Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

 

1. Office 365 Education
2. Leerlingenadministratie in de cloud
3. Financiële administraties in de cloud
4. IT Security

Bescherming

Een belangrijk vraagstuk bij de keuze voor ‘zelf doen’ of (deels) uitbesteden is de bescherming van privacygevoelige gegevens, zeker gezien de steeds strenger wordende (Europese) regelgeving. De geschetste ontwikkelingen zijn continu in beweging en vragen naar oplossingen met een hoge mate van veiligheid én beschikbaarheid, gebaseerd op de juiste technologie.

Toegevoegde waarde

Een IT-partner die hierin kan voorzien biedt toegevoegde waarde, voor nu en in de toekomst. Breng alles zorgeloos onder in onze Cloud, of kies voor een optimaal beveiligde en hoog beschikbare oplossing op uw locatie. NewComm IT helpt u graag; bij het kiezen, bij de overgang maar ook het dagelijks beheer.

Kom er achter wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen

BEL ME TERUG VOOR EEN AFSPRAAK