telefoon-klein Optimale beschikbaarheid - NewComm IT NewComm IT0592 40 78 11       email-klein Optimale beschikbaarheid - NewComm IT NewComm ITinfo@newcomm.nl       Supportsupport          

Beschikbaarheid

NewComm IT helpt u optimaal gebruik te maken van uw IT-infrastructuur. We ondersteunen uw organisatie met het beheren, ontwerpen en implementeren van IT-oplossingen. U kunt op elk moment, op elke plaats en via elk device gebruik maken van uw documenten en applicaties.

Daarbij zijn een hoge mate van veiligheid en betrouwbaarheid van uw IT-infrastructuur gegarandeerd. Conform gemaakte afspraken en verwachtingen die u mag hebben van uw IT-infrastructuur. En mocht er onverhoopt iets fout gaan, dan zorgen we ervoor dat het binnen de afgesproken periode weer beschikbaar is met de dataset zoals afgesproken.

 

NewComm IT heeft hiervoor partnerschappen met verschillende grote partijen zoals Microsoft, Dell en Siemens. Uw systemen worden pro-actief bewaakt en er worden afspraken gemaakt over het actueel houden van softwareversies en het fine tunen van systemen.