0592 40 78 11       info@newcomm.nl       Supportsupport          

Bouw

Als het gaat om technische ontwikkelingen, is er veel veranderd in de bouwsector. Niet alleen is de handboor vervangen door een accuboor, ook de traditionele tekentafel heeft grotendeels plaats gemaakt voor Autocad. En een voorman loopt tegenwoordig met een tablet in plaats van een A2 formaat tekening.

Deze ontwikkelingen zijn terug te leiden naar een aantal trends die in deze markt aanwezig zijn:

  1. High performance systemen.
  2. Hoge mate van toegankelijkheid.
  3. Goed beveiligde omgeving.

 

Grafische tekenprogramma’s vragen veel capaciteit van een IT omgeving. Er wordt niet alleen veel rekenkracht gebruikt om de architect een vlot werkend programma te bieden, ook de wiskundige berekeningen in het programma vergen veel capaciteit. Om die reden wordt er vaak voor gekozen deze programma’s op een lokale omgeving te draaien. Echter een voorman of projectleider wil de laatste versies van tekeningen en berekeningen op locatie bij zich hebben.

Hoe wordt lokaal en extern bij elkaar gebracht? NewComm IT biedt hiervoor hybride oplossingen. Een lokale en krachtige infrastructuur die in verbinding staat met ons Easy-Cloud platform. Hiermee wordt een ideale situatie gecreëerd van high performance en een hoge mate van toegankelijkheid, met uiteraard een sterke beveiliging.

­