telefoon-klein De Haan Advocaten & Notarissen NewComm IT0592 40 78 11       email-klein De Haan Advocaten & Notarissen NewComm ITinfo@newcomm.nl       Supportsupport          

De Haan Advocaten & Notarissen

De afgelopen jaren is De Haan Advocaten & Notarissen uitgegroeid tot de grootste juridische dienstverlener van Noord-Nederland. Daarnaast behoren wij, met zeven vestigingen en 160 medewerkers, tot de top-20 van ’s lands grootste advocaten- en notariskantoren. Dat schept verwachtingen. Om deze verwachtingen waar te maken is innoveren noodzakelijk. Daar hoort een up-to-date IT-omgeving bij en een IT-partner die dit begrijpt. Voor dit project waren we daarom op zoek naar een partner die kennis en kunde heeft op het gebied van virtualisatie en ook een klik heeft met onze organisatie.

Om deze redenen is de keuze op NewComm IT gevallen. NewComm IT is een toonaangevende partij in Nederland aangaande IT-infrastructuur oplossingen. Zij beschikken over een compleet portfolio aan geïntegreerde IT producten en diensten. Met oplossingen voor Enterprise IT, Mobility, Cloud Computing en IT Security helpt NewComm IT medewerkers en organisaties beter te presteren.
 

De Haan Advocaten & Notarissen is op vele terreinen trendsettend, anticipeert op nieuwe ontwikkelingen en werkt vandaag al aan wat de klant morgen wil bereiken. De nieuwe IT-infrastructuur ondersteunt ons in deze werkwijze!”

René Luinstra is partner bij De Haan Advocaten & Notarissen.