telefoon-klein Strategisch partnership met Dell EMC - NewComm IT NewComm IT0592 40 78 11       email-klein Strategisch partnership met Dell EMC - NewComm IT NewComm ITinfo@newcomm.nl       Supportsupport          

Dell EMC

Omdat een belangrijk onderdeel van de beschikbaarheid van IT Infrastructuur bestaat uit de kwaliteit en de functionaliteit van fysieke systemen, is NewComm IT een strategisch partnership aangegaan met Dell EMC. Door de opgebouwde kennis, kunde en ervaring binnen het assortiment van Dell EMC is NewComm IT een belangrijke partner geworden voor Dell in Nederland.

Zowel op het gebied van server, storage, networking en end-user-equipment als op het gebied van IT Transformatie- en Digitale Transformatie-oplossingen investeert NewComm IT continue in specifieke kennis. 

 

NewComm IT heeft daarmee ook de status van ‘Gold Partner’ en we zijn Solution Provider.

 

Dell EMC luistert naar haar klanten en levert hun de innovatieve technologie en services waarop ze vertrouwen en die ze waarderen. Dell stelt landen, gemeenschappen, klanten en personen over de hele wereld in staat om met behulp van technologie hun dromen te verwezenlijken. Klanten vertrouwen Dell EMC bij het leveren van technische oplossingen die hen helpen om meer te bereiken. Of ze nu thuis zitten, op hun werk, op school of elders in de wereld.