telefoon-klein Draad Advocaten NewComm IT0592 40 78 11       email-klein Draad Advocaten NewComm ITinfo@newcomm.nl       Supportsupport          

Draad Advocaten

Als ondernemer wil je alles goed geregeld hebben, maar dat geldt natuurlijk ook voor onszelf. Draad Advocaten wil alle zaken rondom haar eigen organisatie ook goed geregeld hebben. Daarom hebben we de keuze gemaakt voor een cloud-oplossing van NewComm IT.

Als advocatenkantoor hebben wij veel persoonsgegevens in ons bezit. Deze gegevens willen wij zo goed mogelijk beveiligen. Bovendien verplicht de meldplicht datalekken organisaties om veiligheidsmaatregelen te treffen. Dit geldt zeker voor een bedrijf als de onze. Dankzij de clouddienst van NewComm IT hebben wij een werkplek die beschikt over de meest moderne veiligheidstechnieken. Bovendien staat al onze data veilig in Nederland, gegarandeerd.

En dat sluit goed aan bij onze visie. Met deze oplossing is alles geregeld en hebben wij geen omkijken meer naar eigen ICT apparatuur en beheer. Hierdoor kunnen wij ons volledig richten op onze eigen dienstverlening.

Laurens Slinkman is directeur/eigenaar van Draad Advocaten in Hoogezand.