telefoon-klein Geslaagde netwerkborrel en presentatie vernieuwing Easy-Cloud NewComm IT0592 40 78 11       email-klein Geslaagde netwerkborrel en presentatie vernieuwing Easy-Cloud NewComm ITinfo@newcomm.nl       Supportsupport          

Geslaagde netwerkborrel en presentatie vernieuwing Easy-Cloud
NewCommIT_Evenementen_header Geslaagde netwerkborrel en presentatie vernieuwing Easy-Cloud NewComm IT

bestwestern Geslaagde netwerkborrel en presentatie vernieuwing Easy-Cloud NewComm IT

De zomer is was nog in volle gang, maar in september begon iedereen weer met frisse energie. Een mooi moment voor een netwerkborrel. Daarom nodigden wij onze relaties en andere geïnteresseerden uit voor een netwerkborrel op donderdag 6 september. Decor van dit alles was de mooie locatie van een van onze relaties: Hotel Groningen Plaza aan het Hoornsemeer. 

Vernieuwing Easy-Cloud

Het nuttige werd op deze namiddag gecombineerd met het aangename. Wij hebben iedereen bijgepraat over ons Easy-Cloud dienstenportfolio. Want Easy-Cloud gaat met zijn tijd mee. Continu werken wij aan vernieuwing. Daar hoort ook een uiterlijke vernieuwing bij. Daarom hebben wij een nieuwe huisstijl ontwikkeld. En een nieuw logo. Ook inhoudelijk zitten wij niet stil, zoals steeds verdergaande integratie met Office 365. Kijk maar eens op www.easy-cloud.nl. Meer info? bel of mail ons gerust!