telefoon-klein 26 september: De toekomst van het (eigen) Datacenter NewComm IT0592 40 78 11       email-klein 26 september: De toekomst van het (eigen) Datacenter NewComm ITinfo@newcomm.nl       Supportsupport          

Speciaal voor IT Management van organisaties met een eigen datacenter, met rondleiding door Datacenter Groningen en een klantcase

 De toekomst van het (eigen) Datacenter

Jouw IT-omgeving is continu in beweging. Behoeftes en afhankelijkheid veranderen. Er verplaatst veel naar de Cloud, maar nog lang niet alles. Voor jullie organisatie lijkt eigen IT infrastructuur voorlopig dus nog noodzakelijk. Deze moet betrouwbaar en hoog beschikbaar zijn, maar ook flexibiliteit bieden. Hoe realiseer je dit op een toekomstgerichte manier? Dat is het thema op 26 september. 

Na de ontvangst met lunch nemen NewComm IT, Dell Technologies en Datacenter Groningen jou deze middag mee in de ontwikkelingen en hun visie op de toekomst voor organisaties die nog niet zonder eigen IT infrastructuur kunnen. Thema's als Datacenter Strategie, Multicloud en Hybride Cloud, Moderne en flexibele IT-concepten en Outsourcing zullen aan bod komen. 

Rondleiding en klantcase

Verder bieden wij deze middag een unieke rondleiding door Datacenter Groningen en vertelt Klaas Schaart (ICT Manager bij Nijburg Industry Group) met welke aanpak zij een toekomstgerichte en betrouwbare datacenter infrastructuur hebben gecreëerd. Er is plaats voor 15 personen. Ben jij als IT Manager verantwoordelijk voor een eigen datacenter? Meld je dan nu aan. 

Aanmelden

Datum: donderdag 26 september
Locatie: Datacenter Groningen te Zuidbroek
Programma: 

  • 12:00 uur Ontvangst
  • 12:15 uur Lunch
  • 13:00 uur Presentatie
  • 14:00 uur Rondleiding
  • 14:30 uur Klantcase Nijburg Industry Group
  • 15:15 uur Netwerkborrel

Vul hier aub uw naam in.

Vul a.u.b. uw functie in

Ongeldige invoer

Zet een vinkje voor "Ik ben geen robot".