telefoon-klein 26 november 2020: IT Security Symposium – Think Digital NewComm IT0592 40 78 11       email-klein 26 november 2020: IT Security Symposium – Think Digital NewComm ITinfo@newcomm.nl       Supportsupport          

26 november 2020: IT Security Symposium – Think Digital
NewCommIT_Evenementen_header 26 november 2020: IT Security Symposium – Think Digital NewComm IT

Op donderdag 26 november vindt de vijfde editie van het IT Security Symposium plaats. Tijdens deze speciale lustrumeditie blikken we niet terug op het afgelopen jaar, maar kijken we juist vooruit. Het thema van dit jaar ‘Think Digital’ focust zich op digitalisering en het samenspel van innovatie, data en privacy.

Hoe komen wij binnen organisaties tot een methode waarbij we én vol inzetten op digitale vernieuwing, én altijd aandacht hebben voor het cyberveilig maken en houden van onze organisaties. Security by design, dus.

Vanwege de uitbraak van het coronavirus is het IT Security Symposium volledig online. In twee uur tijd wordt u achter uw eigen laptop, desktop of tablet bijgepraat door zes deskundigen over de laatste ontwikkelingen op het gebied digitalisering en informatiebeveiliging. Natuurlijk is er volop gelegenheid voor interactie en de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

De thema's van dit IT Security Symposium zijn:

  • Het belang van digitalisering, juist nu
  • De kansen en risico's van digitale businessmodellen
  • De weerbarstige praktijk van cybersecurity
  • Juridisch nieuw terrein: contracten, aansprakelijkheid en privacy
  • Veilige digitale vernieuwing organiseren
  • Hoe breng je digitale innovatie in de praktijk

 

U kunt zich nu aanmelden! Deelname aan het symposium is gratis. De eerste 50 aanmeldingen krijgen een heerlijke lunch thuisbezorgd op de dag van het symposium.

 

Het IT Security Symposium is een initiatief van NewComm IT, DeHaan Advocaten & Notarissen en Surity. Dit jaarlijks terugkerende event heeft als doel het stimuleren van bewustwording omtrent en aandacht voor informatiebeveiliging bij organisaties in Noord-Nederland.

Meer informatie en aanmelden

  • Datum: 26 november 2020
  • Tijd: 12:00 t/m 14:00 uur
  • Locatie: Online event

Meer informatie en aanmelden

Social_media_1 26 november 2020: IT Security Symposium – Think Digital NewComm IT


Meer informatie en aanmelden