telefoon-klein Lijnco NewComm IT0592 40 78 11       email-klein Lijnco NewComm ITinfo@newcomm.nl       Supportsupport          

Lijnco

Nadat ik drieënhalf jaar geleden bij Lijnco in dienst kwam als ICT-manager besloot ik direct te onderzoeken hoe de ICT binnen het bedrijf was geregeld. Want wat gebeurt er als het systeem uitvalt en we geen beschikking meer hebben over onze computers of onze data een aantal dagen kwijt zijn? Het bleek dat het toenmalige systeem niet kon bieden wat wij wensten.

In onze zoektocht naar een nieuw systeem en een nieuwe partner stonden eenvoud en professionaliteit voorop. NewComm IT wist ons programma van eisen en wensen erg goed te vertalen en te verwoorden. Het aantal fysieke servers werd van meer dan twintig teruggebracht naar drie. Binnen VMware, een virtueel platform, zijn de benodigde servers in virtuele vorm geconfigureerd.

Dat is eenvoudiger te beheren en betrouwbaarder. Als één van de fysieke servers uitvalt, neemt de rest het over. Het systeem is stabieler. NewComm IT levert wat het belooft. En als dat een keer niet werkt, loopt er niemand hard weg. Ik vind dat dit bedrijf qua professionaliteit een prima match is voor onze organisatie.
 
Jan de Klein is ICT manager bij Lijnco, een innovatieve speciaaldrukkerij met vestigingen in Groningen, Oldenburg (Duitsland) en Aalst (België).