telefoon-klein Microsoft - NewComm IT  NewComm IT0592 40 78 11       email-klein Microsoft - NewComm IT  NewComm ITinfo@newcomm.nl       Supportsupport          

Microsoft

Een belangrijke pijler van NewComm IT is IT Beschikbaarheid en juist daarin speelt Microsoft een belangrijke rol. De medewerkers van NewComm IT zijn allen, op één of meerdere niveaus, gecertificeerd voor hun kennis. Microsoft Certified Solution Associates, Microsoft Certified Solution Experts en Microsoft Cloud Solution Engineers helpen u met het ontwerp, de implementatie en het beheer van uw IT omgeving. Zowel in private cloud-omgevingen als in Azure- en/of Office365 omgevingen.

De ontwikkelingen in mobiliteit en de ‘cloud’ gaan enorm snel en zijn van groot belang voor iedereen. Daarom heeft Microsoft drie grote ambities (more personal computing, build the intelligent cloud en reinvent productivity). Deze ambities vormen de basis van hun kernactiviteiten en digitale transformatie.

Digitale transformatie gaat niet alleen over technologie – het vergt een vernieuwde kijk op bestaande businessmodellen. Het houdt in dat we intelligente systemen die mensen, data en processen op een andere manier bij elkaar brengen moeten omarmen. Voor elke organisatie gelden dezelfde uitdagingen; je wilt je klant aan je binden, medewerkers in staat stellen zo goed en efficiënt mogelijk te werken, processen optimaliseren en producten vernieuwen. 

Microsoft stelt haar klanten in staat een moderne werkplek te creëren die aanhaakt op de veranderingen in de markt, maar die ook productiviteit verhoogt en een moderne beveiliging garandeert. Microsoft is als geen ander bedrijf in de wereld in staat om hierin voorop te lopen, door haar unieke positie bij zowel consumenten als organisaties. Het is een bedrijf met een lange geschiedenis. Maar Microsoft blijft zichzelf opnieuw uitvinden en betrekt klanten en partners bij elke stap die daarin wordt gezet. 

Lees hier over Microsoft Shared Computer Activation.