0592 40 78 11       info@newcomm.nl       Supportsupport          

Met Drentse bescheidenheid, maar ook gepaste trots, mogen wij melden dat NewComm IT is genomineerd voor Drentse Onderneming van het Jaar 2018. Van de 80 voorgedragen organisaties is NewComm IT door de jury als één van de tien genomineerden geselecteerd.

Belangrijke criteria om in aanmerking te komen voor de Drentse Onderneming van het Jaar zijn ondernemingen die vanuit een duidelijke strategische visie, op een creatieve en innovatieve wijze, een maatschappelijk en duurzaam verantwoord beleid voeren en daarmee ook financieel succesvol zijn. Bedrijven waar Drenthe trots op kan zijn (bron: drentseondernemingvanhetjaar.nl)


De komende maanden zullen er activiteiten plaatsvinden waarin het selectieproces vorm zal krijgen. In oktober zullen de drie finalisten bekend gemaakt worden. Houd onze website of social media in de gaten als je op de hoogte wilt blijven van de verkiezing en onze voortgang daarin.


De Stichting “Drentse Onderneming van het Jaar” wil door het jaarlijks toekennen van deze titel haar bewondering en waardering tonen voor al die zeer uiteenlopende, Drentse ondernemingen. Het is haar bedoeling dat de prijs het belang onderstreept van goed ondernemerschap voor de economie en de werkgelegenheid in Drenthe.

­