telefoon-klein NewComm IT wordt Infradax NewComm IT0592 40 78 11       email-klein NewComm IT wordt Infradax NewComm ITinfo@newcomm.nl       Supportsupport          

NewCommIT_Nieuws_header NewComm IT wordt Infradax NewComm IT
NewComm IT wordt Infradax

newcomm-it-wordt-infradax NewComm IT wordt Infradax NewComm IT

NewComm IT werd in 2020 onderdeel van de Infradax Groep. Dat biedt veel voordelen en daarom zetten we in juli de volgende stap. Samen gaan we verder als één organisatie onder de naam Infradax.

Toen Infradax vorig jaar ons bedrijf en Office Extensions uit Amersfoort overnam, ontstond een ijzersterke bundeling van kennis en diensten op het gebied van duurzame en veilige IT infrastructuur, de moderne werkplek en functionele toepassingen van IT. Die situatie bevalt uitstekend: de culturen van de bedrijven passen bij elkaar en klanten profiteren nu al van de voordelen. Door vanaf juli onder één naam verder te gaan, ontstaat een nog krachtigere organisatie, met een duidelijk toekomstdoel.

“Met NewComm IT helpen wij onze klanten al 15 jaar om meer waarde te creëren door de inzet van IT”, vertelt Stefan Zevenberg van NewComm IT. “De afgelopen jaren hebben wij met name in Noord-Nederland een gevestigde naam opgebouwd, met onder andere onze eigen cloud – Easy Cloud - en een professioneel supportteam. Er zijn veel ontwikkelingen in de wereld van IT. Om in de toekomst vernieuwende dienstverlening te kunnen blijven leveren zijn we vorig jaar onderdeel geworden van de Infradax Group. Nu zetten we samen de volgende stap.”
“In een steeds verder digitaliserende wereld veranderen de behoeftes van onze klanten”, geeft Tjeerd van ’t Veld, managing director van Infradax, aan. “Wij willen ook in de toekomst zo veel mogelijk waarde toevoegen met IT. Om onze specialismes voor iedereen optimaal beschikbaar te stellen, gaan we nu samen de volgende fase in: als één organisatie en onder één naam. Naast een breder portfolio hebben we gezamenlijk nu ook een landelijke dekking.”

We blijven met dezelfde mensen werken en behouden onze regionale positie. Onze waardes, zoals laagdrempeligheid en persoonlijke aandacht, blijven even belangrijk. Door de grotere en nog professionelere organisatie, met een breder portfolio en landelijke dekking, wordt de kwaliteit van de dienstverlening alleen maar beter. “We blijven werken met dezelfde mensen in dezelfde regio, maar nu gezamenlijk”, verduidelijkt Zevenberg.

In juli voeren wij de naamswijziging volledig door, maar klanten zullen de naam en het logo van Infradax de komende tijd al steeds vaker tegenkomen.

 

Kom er achter wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen