telefoon-klein Vacature voor Senior Engineer - IT Architect NewComm IT0592 40 78 11       email-klein Vacature voor Senior Engineer - IT Architect NewComm ITinfo@newcomm.nl       Supportsupport          

business-mensen-in-meeting Vacature voor Senior Engineer - IT Architect NewComm ITOmdat NewComm IT groeit, hebben we een vacature voor een Senior Engineer - IT Architect.

Als Senior Engineer - IT Architect binnen NewComm IT ben je verantwoordelijk voor het opstellen van technische concepten voor IT Infrastructuren voor onze relaties. Dit kunnen private-, hybride- of full-cloud oplossingen zijn.

Je hebt veel kennis en ervaring op het gebied van:

Server- en desktop virtualisatie;
Storage Area Networking;
Back-up en replicatie;
Enterprise networking.

Naast het opstellen van concepten heb je verantwoordelijkheid op het gebied van uitvoerende project- en support- werkzaamheden. Ook geef je uitvoering aan beheer-werkzaamheden op netwerken van onze relaties.

Jij bezit, naast jouw twee collega-architecten, over veel kennis en houdt deze ook up-to-date. Jouw collega's van de eerste- en tweede-lijn support kunnen bij jou terecht met uitdagende issues en je neemt een belangrijke rol in de oplossing.

Wij zoeken een IT'er die goed in een team kan werken en communicatief erg sterk is. Die techniek kan vertalen naar functionele kenmerken voor onze relaties. Je vindt IT prachtig en het halen van meer kennis op het gebied van nieuwe technologie en mogelijkheden gaat dan ook als vanzelf.

Een voordeel zou zijn als je goed gecertificeerd bent op het gebied van VMware, Microsoft en/of VEEAM.

We bieden jou een functie in een mooi team met veel ruimte voor ontwikkelingen: eigen én technologische. Wij zorgen ook voor een goed salaris en een leaseauto.

NewComm IT
Een jong, dynamisch IT-bedrijf met een platte organisatiestructuur en enthousiaste medewerkers. Maatschappelijk betrokken (Energy4ALL) en sponsor op sportief vlak (Donar, 4Mijl, MTB Team NewComm IT Klaucke). Meervoudig finalist FD Gazellen Award en 2-voudig winnaar, finalist Vitaalste Bedrijf van Drenthe. Onze werkstijl kenmerkt zich door een noordelijke nuchterheid en een hoge- en geborgde kwaliteitstandaard: dus geen gebakken lucht, maar kwaliteit door simpelweg onze kennis en ervaring in de praktijk toe te passen.

Kijk voor meer informatie op www.newcomm.nl.

Reageren
Mail je sollicitatiebrief en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Voor eventuele vragen kun je terecht bij Stefan Zevenberg: 0592 407811.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.