0592 40 78 11       info@newcomm.nl       Supportsupport          

 

We kijken vol trots terug op de tweede editie van het IT Security Symposium, dat woensdag 29 november plaatsvond in De Nieuwe Kolk Assen. Tijdens meerdere sessies werden de aanwezigen op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT veiligheid. Er waren presentaties van Jasper Gevers (De Haan Advocaten & Notarissen), Stefan Zevenberg (NewComm IT) en Edwin van Andel (Zerocopter). Gastspreker Chris Yule (SecureWorks) sprak over het mogelijke falen in Cyber Security.

Stefan vertelde over zijn eigen ervaringen, waaronder de problemen in zijn eigen EasyCloud (Melt Down), The Todd Papers en de laatste cijfers en feiten. Maar met zijn kenmerkende enthousiasme nam hij de aanwezigen ook mee in de lessen die hij heeft geleerd. Op naar een systeem gericht op beschikbaarheid en veiligheid!

De aanwezigen ontvangen na dit weekend een nieuwsbrief met daarin een videoterugblik. Was je er niet bij maar ben je wel geïnteresseerd in het verhaal van Stefan of de één van de andere sprekers? Neem dan contact op met NewComm IT.