0592 40 78 11       info@newcomm.nl       Supportsupport          

Vanaf 25 mei 2018 verandert er veel op het gebied van gegevensbescherming. Vanaf die dag is de AVG van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie. Momenteel voldoet 80% van de bedrijven nog niet aan deze nieuwe wetgeving!

Deze wet geeft, kort gezegd, aan hoe data veilig moet worden opgeslagen. Het gaat daarbij over protocollen, het menselijke deel, en het technische deel. NewComm IT heeft de hardware-oplossing voor het technische deel.

Wil u zeker weten dat uw organisatie al aan de nieuwe wetgeving voldoet? Doe dan gratis en vrijblijvend de NewComm IT Security Check. U vult dan een vragenlijst in. Naar aanleiding van de uitkomsten kunnen wij beoordelen of u aan de nieuwe wetgeving voldoet. En mocht u er niet aan voldoen, dan kunnen wij u aangeven wat u moet doen.

Het is echt belangrijk om de nieuwe wetgeving serieus te nemen en hier aan te werken. In eerste instantie natuurlijk om de veiligheid van uw gegevens, maar u voorkomt ook moeilijkheden en eventuele boetes.

Het spreekt voor zich dat wij uw gegevens vertrouwelijk en met de grootste zorg behandelen. Onderneem nu actie, doe de test hier en zorg dat u klaar bent voor 25 mei!