telefoon-klein Onlineveilingmeester.nl NewComm IT0592 40 78 11       email-klein Onlineveilingmeester.nl NewComm ITinfo@newcomm.nl       Supportsupport          

Onlineveilingmeester.nl

Gisteren
Enige tijd geleden kwam Onlinveilingmeester.nl (OVM) bij ons met de vraag of wij wilden meedenken over hun IT infrastructuur. Hun toenmalige systeem was traag, instabiel en werkte niet naar behoren. OVM is een vooruitstrevende organisatie en ze groeien snel. Daar hoort een IT oplossing bij die dat kan faciliteren. We zijn in gesprek gegaan en hebben geïnventariseerd wat hetgeen is waar ze tegenaan lopen en wat de wensen en behoeftes zijn.

Vandaag
Dit resulteerde in een online werkplek compleet gebaseerd op Microsoft 365. We hebben de volledige omgeving gemigreerd naar het nieuwe platform. Dit bracht voor de medewerkers een nieuwe manier van werken met zich mee. Naast de technische zaken, heeft onze Microsoft 365 consultant daarom ook interne trainingen gegeven over hoe er gewerkt kon worden in de nieuwe omgeving. Tijdens dit soort sessies merken we vaak leuke suggesties en ideeën van de ontvangers van de trainingen.

"Iedere leverancier kan wel een IT-omgeving opleveren, maar ik heb nog nooit zo'n goede begeleiding ervaren als die van NewComm IT, met name op het gebied van gebruikerservaring en de omgang met de gebruikers." - Anne-Willem Braam

Thierry Vredeveld, één van onze accountmanagers, vindt juist die relatie met de klant erg belangrijk. “Door de manier waarop wij het systeem inrichten en hoe wij consultancy bieden, merk je dat er een dynamische relatie tussen ons en de klant ontstaat. We werken echt samen en gaan een wederzijds partnership aan. Dit bevalt voor beide partijen erg goed. Doordat wij onze klanten ook de middelen bieden om optimaal te kunnen werken, merk je dat er een veel grotere klanttevredenheid ontstaat.”

In 2020 is OVM definitief overgegaan naar het nieuwe systeem. Ze zijn gemigreerd, alles is ingericht en de medewerkers weten hoe ze er mee moeten werken. Anne-Willem Braam, operationeel directeur van Onlineveilingmeester.nl over onze samenwerking: “Iedere leverancier kan wel een IT-omgeving opleveren, maar ik heb nog nooit zo'n goede begeleiding ervaren als die van NewComm IT, met name op het gebied van gebruikerservaring en de omgang met de gebruikers." Maar daar houdt het voor ons niet op.

Morgen
We blijven namelijk continue de samenwerking met OVM opzoeken. Zo blijven we betrokken door onze maandelijkse consulten. Door de wederzijdse wisselwerking wordt ons partnership versterkt. Omdat we zo nauw betrokken zijn met OVM, zien we vaak snel mogelijkheden die we weer terugkoppelen. Plaatsnemen naast de directie en samen het gesprek aangaan. Hoe kun je IT inzetten om risico’s te verminderen en kansen te benutten? Verschillende mensen uit beide organisaties weten elkaar te vinden. Zo leer je elkaar goed kennen en kun je snel met elkaar schakelen.

Thierry: “IT is niet zo maar een kostenpost, maar iets wat je nodig hebt om je organisatie draaiende te houden. Het is een essentieel onderdeel waar je je organisatie beter door kunt laten groeien, samenwerken en ontwikkelen.”