telefoon-klein Over ons NewComm IT0592 40 78 11       email-klein Over ons NewComm ITinfo@newcomm.nl       Supportsupport          

Wij van NewComm IT dragen bij aan het succes van onze klanten in een steeds verder digitaliserende wereld door de inzet van IT en data. Wij ondersteunen onze klanten met het vertalen van data en informatie naar kennis. Samen zorgen we ervoor dat jouw business meer relevantie en impact krijgt door applicaties op de juiste manier aan te laten sluiten op processen.

De rol van informatie en technologie in de wereld om ons heen neemt steeds verder toe. Wij geloven dat IT nooit de beperkende factor moet zijn voor organisaties, maar juist de facilitator. Daarom helpen wij organisaties om IT zo in te zetten dat het optimale meerwaarde levert. Wij nemen organisaties mee in een proces waarin wij samen risico’s wegnemen en kansen benutten met behulp van IT. Zo zijn ze uitgerust voor vandaag en klaar voor morgen.

Onze IT maakt complexe materie inzichtelijk en vertaalt dit naar een simpele en een toepasbare uitvoering die jouw organisatie een stap verder brengt. NewComm IT zorgt ervoor dat IT werkt voor jou. We kunnen onze maatschappij zonder technologie niet meer voorstellen. Maar heb jij wel een beeld van de impact van IT op jouw organisatie morgen? Waar zitten de kwetsbaarheden en vooral waar kan IT jou helpen om als organisatie te groeien. Om klanten aan je te binden, processen te optimaliseren en data in te zetten om je business te kunnen voorspellen.

Onze medewerkers zijn gedreven om de business van onze klanten te doorgronden, om zo te kunnen ondersteunen met innovatieve oplossingen. In onze samenwerkingen staat deskundigheid, hulpvaardigheid en een sterke focus op veiligheid centraal. Dit bereiken wij door een team van tevreden en trotse medewerkers in een cultuur van samenwerking, openheid en plezier.

Wij zorgen dat IT:
• veilig en beschikbaar is
• faciliteert en vergemakkelijkt
• bijdraagt aan efficiënte en soepele processen
• inzicht geeft in kansen en risico’s en continuïteit waarborgt

Organisaties helpen om meer waarde te creëren door inzet van IT. Dat is wat we doen.

Kom er achter wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen

BEL ME TERUG VOOR EEN AFSPRAAK