telefoon-klein Over ons - NewComm  IT NewComm IT0592 40 78 11       email-klein Over ons - NewComm  IT NewComm ITinfo@newcomm.nl       Supportsupport          

Over Ons

NewComm IT

NewComm IT beschermt uw bedrijfskritische - en privacygevoelige informatie en zorgt voor beschikbaarheid van uw IT. Het lijkt complex maar uiteindelijk gaat het erom dat u en uw medewerkers altijd en zorgeloos aan het werk kunnen, met een hoge borging van veiligheid.

 

We werken samen met leidende ontwikkelaars en hebben aandacht voor wetgeving, normering en certificering. NewComm IT is bijvoorbeeld ISO 27001 gecertificeerd. In de dagelijkse praktijk merkt u daar weinig van, maar u heeft de garantie dat uw gegevens in goede handen zijn, volgens deze strenge normen. En zo moet het volgens ons ook zijn. U richt uw aandacht op uw bedrijf, wij zorgen ervoor dat uw applicaties en informatie altijd, overal en op elk device beschikbaar zijn, met de juiste aandacht voor veiligheid.

 

In de loop der jaren is NewComm IT uitgegroeid tot een groot team van medewerkers. Waarbij iedereen zijn of haar eigen specialisme heeft. Onze medewerkers stellen zich graag aan u voor.