telefoon-klein Medewerkers - NewComm IT NewComm IT0592 40 78 11       email-klein Medewerkers - NewComm IT NewComm ITinfo@newcomm.nl       Supportsupport          

Emilie-Brugge-1 Medewerkers - NewComm IT NewComm IT

Emilie Brugge

Commercieel Medewerker Binnendienst

Emilie Brugge is sinds 2018 werkzaam bij NewComm IT.

Emilie helpt klanten met dagelijkse zaken en ondersteunt het commerciële team bij projecten. Zij heeft ervaring opgedaan in de IT-sector tijdens verschillende commerciële functies. Meedenken met de klant en vraagstukken oplossen is wat haar drijft op de werkvloer. De afwisseling en het vele persoonlijke contact met relaties maakt dat zij iedere dag met plezier naar haar werk gaat. 

laurens-van-brussel Medewerkers - NewComm IT NewComm IT

Laurens van Brussel

IT Engineer

Laurens van Brussel werkt sinds 2015 bij NewComm IT.

Zijn werkzaamheden omvatten het uitvoeren van dagelijkse beheerswerkzaamheden en van (migratie)projecten. Het helpen van de klanten is voor hem een grote drijfveer en Laurens doet alles wat in zijn macht ligt om een passende oplossing te bieden. Een tevreden klant is tenslotte goud waard.

wiebren-dijkstra Medewerkers - NewComm IT NewComm IT

Wiebren Dijkstra

Account- en teammanager

Wiebren maakt sinds 2014 deel uit van team NewComm IT.

Hij is verantwoordelijk voor onze key accounts binnen het zakelijke segment. Daarnaast houdt hij zich bezig met de aansturing van het salesteam voor het zakelijke segment. Het teamgevoel, de focus op verbetering en de oprechte drive om klanten te helpen; dat maakt voor Wiebren het werk bij NewComm IT leuk.

Dae2 Medewerkers - NewComm IT NewComm IT

Dae van Dijk

Secretaresse & Allround binnendienst
Gerja-Eding-3 Medewerkers - NewComm IT NewComm IT

Gerja Eding

Office Manager

Gerja werkt sinds 2007 bij NewComm IT als Office Manager. 

Naast het coördineren van diverse interne zaken binnen NewComm IT, behandelt Gerja al uw sales support vragen. Ook is zij voor een groot deel verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteurenadministratie. De kans is groot dat wanneer u contact opneemt met NewComm IT u haar aan de telefoon krijgt.

joel2 Medewerkers - NewComm IT NewComm IT

Joël van der Ende

Accountmanager
roland-jansen Medewerkers - NewComm IT NewComm IT

Roland Jansen

Helpdesk Engineer

Roland is sinds 2018 werkzaam bij NewComm IT als Helpdeskmedewerker.

Dagelijks is hij bezig met het aannemen, verwerken en oplossen van meldingen en verzoeken van klanten. Naast deze werkzaamheden maakt hij veel werkplekken gebruiksklaar. Een afwisselende functie in een team met leuke collega's. Deze combinatie zorgt dat Roland het erg naar zijn zin heeft.

henry-van-der-heide Medewerkers - NewComm IT NewComm IT

Henry van der Heide

Projectleider

Henry van der Heide werkt sinds 2016 bij NewComm IT als projectleider.

Henry spreekt zowel de taal van de techneut als die van de gebruiker en kan daarom als geen ander de wensen van beide partijen vertegenwoordigen. Met projectmanagement realiseert NewComm IT een goede samenwerking tussen alle partijen die betrokken zijn bij de uitvoer van het project. Tevens acteert Henry regelmatig als Business Consultant en Adviseur voor diverse relaties.

 

jelte-korf Medewerkers - NewComm IT NewComm IT

Jelte Korf

IT Engineer

Jelte werkt sinds 2015 bij NewComm IT.

Zijn dagelijkse functie bestaat uit het beheren van Windows omgevingen van diverse klanten. Daarnaast houdt hij zich veel bezig met networking & security. Ook het implementeren van nieuwe omgevingen valt onder zijn verantwoording. Daarnaast houdt hij zich samen met zijn collega’s bezig met het oplossen van storingen en doorvoeren van mutaties. Het leuke aan werken bij NewComm IT vindt hij de dynamiek binnen de organisatie, met leuke afwisselende projecten.

wolter-lalkens Medewerkers - NewComm IT NewComm IT

Wolter Lalkens

Directeur

Wolter Lalkens is sinds de oprichting in 2007 actief binnen NewComm IT.

Naast sales en facilitair management is hij verantwoordelijk voor de segmenten Educatie & Overheid. In die rol houdt hij zich dagelijks bezig met de toepasbaarheid van IT, waarbij de beschikbaarheid en veiligheid van IT de hoofdthema's zijn. Hoe bouw je aan betrouwbare en beheersbare IT-infrastructuren en hoe maak je de juiste keuze voor een Cloud platform? Onder andere dat vindt hij interessante vraagstukken waar hij samen met relaties graag zijn tanden in zet.

Jefrey2 Medewerkers - NewComm IT NewComm IT

Jefrey Meijer

Helpdesk Engineer
Johan2 Medewerkers - NewComm IT NewComm IT

Johan Mol

Netwerk & Security Engineer
Luuk-Mulder Medewerkers - NewComm IT NewComm IT

Luuk Mulder

Helpdesk Engineer

Luuk werkt sinds 2018 bij NewComm IT als helpdeskmedewerker.

Het is voor hem een uitdaging om problemen te analyseren en de oorzaak te achterhalen, en daarmee gebruikers te ontzorgen en omgevingen stabiel te houden. Verder heeft programmeren zijn interesse en zet hij dit in tijdens zijn werkzaamheden.

Bart-Jan-Pranger Medewerkers - NewComm IT NewComm IT

Bart Jan Pranger

Office 365 adviseur

Bart Jan Pranger werkt sinds 2018 bij NewComm IT.

Bart Jan houdt zich al geruime tijd bezig met alle Microsoft Office 365 onderdelen en de functionele toepasbaarheid daarvan. Het is zijn passie om te kunnen ondersteunen met software die werkt, natuurlijk aanvoelt en complexe processen overbodig maakt. Adviseren, implementeren en trainen van medewerkers is wat hij graag doet.

frank-van-roosenvelt Medewerkers - NewComm IT NewComm IT

Frank van Rosevelt

Netwerk & Security Engineer

Frank werkt al sinds 2011 met veel plezier voor NewComm IT.

Hij is onder meer verantwoordelijk voor netwerk en security projecten. Een erg leuke en dynamische rol binnen NewComm IT. Frank geniet van het enthousiasme binnen het team en de prettige samenwerking met relaties. 

edwin-santing Medewerkers - NewComm IT NewComm IT

Edwin Santing

Consultant

Sinds 2014 werkt Edwin Santing bij NewComm IT. 

Zijn kennis ligt hoofdzakelijk op het gebied van virtualisatie, back-up, Office 365, Exchange, Windows en hybride omgevingen. Edwin heeft veel ervaring met allerhande migraties. Als er een uitdaging of een nieuwe ontwikkeling is, duikt hij er in tot hij het volledig onder controle heeft.

geert-jan-veenstra Medewerkers - NewComm IT NewComm IT

Geert Jan Veenstra

Marketing Manager

Geert Jan maakt sinds 2015 deel uit van het team van NewComm IT.

Hij houdt zich bezig met het continue laten aansluiten van de dienstverlening bij de wensen van de klant. Geert Jan vindt het een uitdaging om de brug te kunnen slaan tussen functionaliteit en techniek. 

thierry-vredeveld Medewerkers - NewComm IT NewComm IT

Thierry Vredeveld

Accountmanager

Thierry Vredeveld werkt sinds 2017 bij NewComm IT als accountmanager.

Thierry helpt klanten, vooral in het MKB, met betrouwbare en goed werkende oplossingen. Het leuke daarvan vindt hij dat hij samen met de rest van het team klanten kan ontzorgen. Daarnaast houdt hij erg van het contact dat hij met bestaande en nieuwe relaties heeft.

jurgen-van-vugt Medewerkers - NewComm IT NewComm IT

Jurgen van Vugt

Coördinator | Service Level Manager

Jurgen werkt sinds 2013 bij NewComm IT.

Als coördinator houd hij zich bezig met de aansturing van de afdeling Engineering en richt zich ook op het verbeteren van de processen en procedures. Als service level manager ziet hij erop toe dat we voldoen aan de afspraken met onze klanten, zoals afgesproken in de service levels. Dit alles binnen een enorm leuk en dynamisch team.

jerome-wentink Medewerkers - NewComm IT NewComm IT

Jerome Wentink

Consultant

Jerome Wentink werkt sinds 2010 als Technisch Consultant bij NewComm IT.

Hij is verantwoordelijk voor de technische specificaties van te implementeren oplossingen. Door zijn ruime ervaring, drive en doorzettingsvermogen is hij bij veel relaties en projecten een belangrijke schakel. Jerome houdt van de open werksfeer en het enthousiasme van zijn collega's.

stefan-zevenberg Medewerkers - NewComm IT NewComm IT

Stefan Zevenberg

Directeur

Stefan is sinds de oprichting in 2007 actief binnen NewComm IT.

Hij is verantwoordelijk voor alles met betrekking tot techniek: de mensen, de systemen, de software en de functionaliteit. Commercieel is hij verantwoordelijk voor het segment Zorg. Daarnaast houdt hij zich bezig met kwaliteitsmanagement en IT Security. Hij vindt NewComm IT geweldig omdat het een jonge, moderne en dynamische organisatie is met uitdagende projecten.