0592 40 78 11       info@newcomm.nl       Supportsupport          

Emilie Brugge

Commercieel Medewerker Binnendienst

Emilie heeft ervaring opgedaan in de IT-sector tijdens verschillende commerciële functies. Sinds mei 2018 is zij werkzaam bij NewComm IT. Zij helpt klanten met dagelijkse zaken en ondersteunt het commerciële team bij projecten. 

Meedenken met de klant en vraagstukken oplossen is wat haar drijft op de werkvloer. De afwisseling en het vele persoonlijke contact met relaties maakt dat zij iedere dag met plezier naar haar werk gaat. 

Laurens van Brussel

Junior Engineer/1e lijns helpdeskmedewerker

Mijn naam is Laurens van Brussel. Ik ben Junior Engineer/1e lijns helpdeskmedewerker bij NewComm IT sinds 1 augustus 2015.
Mijn werkzaamheden omvatten het aannemen, verwerken en oplossen van de gemelde incidenten, vragen en mutaties. 
Het helpen van de klanten is voor mij een grote drijfveer en ik doe alles wat ik tot mijn beschikking heb om ze een oplossing te bieden. Een tevreden klant is tenslotte goud waard.

Samantha Coevert

Secretaresse

Mijn naam is Samantha Coevert. Ik ben geboren en getogen Assenaar en sinds Juni 2018 werkzaam bij NewComm IT. Ik heb veel ervaring in de klantenservice en als administratief medewerker.

Met mijn dienstverlenende en klantgerichte instelling zet ik mij samen met mijn leuke collega’s continu in voor een goede samenwerking met iedereen die aan NewComm IT verbonden is!

Wiebren Dijkstra

Account- en teammanager

Wiebren maakt sinds 2014 deel uit van team NewComm IT. Hij is verantwoordelijk voor onze key accounts binnen het zakelijke segment. Daarnaast houdt hij zich bezig met de aansturing van het salesteam voor het zakelijke segment. 

Het teamgevoel, de focus op verbetering en de oprechte drive om klanten te helpen; dat maakt voor Wiebren het werk bij NewComm IT leuk.

Gerja Eding

Office Manager

Naast het reilen en zeilen van diverse interne zaken binnen NewComm, kunt u mij voor al uw sales support vragen benaderen. Ook ben ik voor een groot deel verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteuren administratie en is de kans groot wanneer u contact opneemt met NewComm mij aan de telefoon krijgt.

Roland Jansen

Helpdeskmedewerker

Roland is sinds januari 2018 werkzaam bij NewComm IT als Helpdeskmedewerker. Dagelijks is hij bezig met het aannemen, verwerken en oplossen van meldingen en verzoeken van klanten. Naast deze werkzaamheden maakt hij veel werkplekken gebruiksklaar.

Een afwisselende functie en een team met leuke collega's. Deze combinatie zorgt dat Roland het erg naar zijn zin heeft.

Jos Jonker

IT Engineer

Mijn naam is Jos Jonker, geboren en getogen in Groningen stad en met veel plezier woon ik sinds 2005 in Assen. Ook met veel plezier werk ik sinds 2012 bij Newcomm IT.
Mijn functie is "IT Engineer". Ik houd me veel bezig met Monitoren en Automatiseren van Newcomm Management System (NMS). Ook ben ik dagelijks bezig met het oplossen van complexe problemen en doorvoeren van grotere mutatie verzoeken van Easy-Cloud kanten en externe klanten. Tevens kan je me tegenkomen wanneer VMware of EqualLogic SAN een update nodig heeft.

Henry van der Heide

Projectleider

Henry van der Heide werkt sinds 1 januari bij NewComm IT als projectleider.

Henry is al ruim 18 jaar werkzaam in de IT en heeft daar diverse functies gehad van accountmanager tot technisch inkoper van procesmanager tot projectleider.

Binnen NewComm is projectmanagement een belangrijk onderdeel van de totale dienstverlening. Met projectmanagement realiseert NewComm een goede samenwerking tussen alle partijen die betrokken zijn bij de uitvoer van het project. Henry spreekt zowel de taal van de techneut als die van de gebruiker en kan daarom als geen ander de wensen van beide partijen vertegenwoordigen.

 

Jelte Korf

Engineer

Na werkzaam te zijn geweest in verschillende ICT-bedrijven werk ik nu ruim twee jaar voor NewComm.
Mijn dagelijkse functie bestaat uit het beheren van Windows omgevingen van diverse klanten.
Ook het implementeren van nieuwe omgevingen valt onder mijn verantwoording.
Daarnaast houd ik me samen met mijn collega’s bezig met het oplossen van storingen en doorvoeren van mutaties.
Ik vind het leuk om bij NewComm te werken omdat het een dynamisch bedrijf is, met leuke afwisselende projecten.

Wolter Lalkens

Account Manager Educatie & Overheid

Naast Salesmanager ben ik Account Manager Educatie & Overheid. In de rol van AM'er houd ik mij dagelijks bezig met de toepasbaarheid van IT, waarbij de beschikbaarheid en veiligheid van IT de hoofdthema's zijn. Op welke wijze bouw je een gedegen IT-infrastructuur en hoe beheer(s) je die. Of, zoals de trend nu is, hoe maak je de juiste keuze voor een Cloud platform en zorg je voor continuïteit.

Wilt u meer weten? Ik vertel u er graag meer over.

Frank Niejenhuis

1e lijns helpdeskmedewerker

Mijn naam is Frank Niejenhuis, sinds september 2016 werkzaam bij NewComm IT in de functie van 1e lijns helpdeskmedewerker.
In deze functie sta ik de klanten van NewComm IT telefonisch en via de mail te woord bij hun IT-gerelateerde vraagstukken.
Tijdens mijn opleiding (bedrijfskundige informatica) heb ik geleerd om de vertaalslag tussen de klant en de IT te kunnen maken. In mijn functie bij NewComm IT komt dit goed van pas; bij het vertalen van een probleem wat optreedt bij de gebruiker, naar een technische oorzaak.
Ik heb een brede interesse in allerlei IT-onderwerpen. De komende jaren wil ik mij graag verder gaan specialiseren. Doordat ik op de 1e lijn werkzaam ben, kom ik met allerlei vraagstukken in aanraking waardoor deze functie bij NewComm IT een logische keuze was.

Frank van Rosevelt

Netwerk Security Engineer

Sinds 2001 ben ik werkzaam in de IT sector, Door de jaren heen heb ik veel kennis opgedaan met IP telefonie, Microsoft server, netwerk en security projecten. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor netwerk en security projecten. Wat een erg leuke en dynamische rol is binnen NewComm IT.

Het enthousiasme van collega’s de relaxte werk sfeer, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een goede relatie met klanten heeft er aan bijgedragen dat ik sinds 2011 met veel plezier voor NewComm IT werk.

Edwin Santing

Engineer

Ik ben sinds 1996 werkzaam binnen de ICT en sinds 1 september 2014 in dienst van NewComm IT.
Met veel producten en diensten heb ik de afgelopen jaren ervaring opgedaan en kan daarom ook een goed vergelijk maken en de beste opties benoemen.
VEEAM, VMware , Microsoft Hyper-V, en Dell EqualLogic/Compellent zijn merken welke mij erg goed bevallen. Niet toevallig zijn dit ook belangrijke producten en diensten in het portfolio van NewComm IT. Mijn kennis ligt hoofdzakelijk op het gebied van Virtualisatie, Veeam Backup , Office365, Exchange servers en Windows omgevingen zoals RDS farms.
Ik heb reeds vele migraties uitgevoerd: Migratie naar nieuw virtualisatieplatform, complete Active directory migraties maar ook Exchange migraties. Momenteel veel bezig met migratie van Exchange naar Office 365 dmv Hybride configuratie.

Jos Sijtsema

Network security engineer

Mijn naam is Jos Sijtsema, geboren in 1979.
In 2008 ben ik bij NewComm IT binnengehaald als telecom engineer.
In het destijds 4 koppige team groeide ik als enige techneut uit tot alleskunner. Inmiddels ben ik gespecialiseerd in networking en security.
Ik voel me erg op mijn gemak bij NewComm  IT en werk graag met ons team. Ik kan goed meedenken met de klant en kan analytisch en oplossingsgericht vaak snel naar een oplossing toe werken, daarbij gebruik makend van mijn kennis en die van mijn collega's. Bij mij kunt u terecht met uw networking en security vraagstukken.

Geert Jan Veenstra

Marketing Manager

Geert Jan komt uit Meppel en maakt sinds 2015 deel uit van het team van NewComm IT.

Vanuit een bedrijfskundige achtergrond, aangevuld met up-to-date IT-kennis is het zijn drive om continu aan te kunnen sluiten bij de wensen van de klant. Hij zet zich in voor het slaan van de brug tussen functionaliteit en techniek. 

Thierry Vredeveld

Accountmanager

Mijn naam is Thierry Vredeveld. Sinds februari 2017 ben ik werkzaam als accountmanager bij NewComm IT. Het leukste aan het werken bij NewComm IT is het geweldige team waar wij prachtige diensten en projecten mee neerzetten. Daarnaast houd ik erg van het contact dat ik met bestaande en nieuwe klanten heb.

Jurgen van Vugt

Coördinator | Service Level Manager

Als coördinator houd ik me bezig met de aansturing van de afdeling Engineering en richt me ook op het verbeteren van de processen en procedures. Als service level manager zie ik toe dat we als NewComm IT voldoen aan onze afspraken, zoals we deze opstellen in onze service levels met onze klanten. Dit alles binnen een enorm leuk en dynamisch team.

Jerome Wentink

Consultant

Ik ben Jerome Wentink en als Technisch Consultant ben ik verantwoordelijk voor de technische specificaties van de te implementeren oplossingen van Newcomm. Ik put mijn kennis en kunde uit mijn ICT ervaring (vanaf het jaar 2000), mijn ambitie (altijd alles willen weten van de nieuwste technieken) en mijn doorzettingsvermogen (We stoppen pas als het klaar is).

Ik ben als systeembeheerder begonnen bij een middel groot MKB bedrijf met een zeer dynamische ICT infrastructuur. Daarna heb ik een aantal omzwervingen gemaakt en ben sinds 2010 neergestreken bij Newcomm IT. De filosofie, de ambities en productenportfolio van Newcomm sluiten naadloos aan bij mijn eigen drive en ervaring.

De open werksfeer en enthousiasme van mijn collega's zorgen ervoor dat ik met plezier voor Newcomm werk.

Stefan Zevenberg

Directeur

Ik ben verantwoordelijk binnen NewComm IT voor de techniek. De mensen, de systemen, de software en de functionaliteit. Daarnaast doe ik kwaliteitsmanagement, IT Security en Marketing. En NewComm IT is geweldig omdat het een jong, modern en dynamische organisatie is met uitdagende projecten.

­