telefoon-klein Preadyz NewComm IT0592 40 78 11       email-klein Preadyz NewComm ITinfo@newcomm.nl       Supportsupport          

Preadyz

Recent heeft Preadyz haar klantportal uitgebreid. Dit portal biedt nu inzicht in klant specifieke managementinformatie via een web interface en is gerealiseerd met een combinatie van Microsoft Azure en clouddiensten.

We hebben een sterke focus op het toepassen van moderne technologieën om educatieve instellingen te helpen met personele en financiële administraties. Daarom beschikten we reeds over een portal om klanten via één omgeving toegang te verlenen tot meerdere system. Echter was de wens ontstaan om dit portal te kunnen uitbreiden met klantspecifieke managementinformatie.

Samen met de ontwikkelaar van de portal heeft NewComm IT een concept voor ons gemaakt. Veiligheid, eenvoud en gebruiksvriendelijkheid staan centraal. Een combinatie van Microsoft Azure en de clouddienst van NewComm IT. Door het huidige concept is een goede balans ontstaan tussen veiligheid, functionaliteit, gemak en kosten. NewComm IT heeft hierin goed geadviseerd en de samenwerking tussen de verschillende partijen is prettig verlopen.

Jan Hofstra is medeoprichter en adviseur ICT en innovatie bij Preadyz, een jong bedrijf met veel ervaring en kennis van de personele en financiële administraties van scholen.