telefoon-klein Ubbo Emmius - Frank van het Hof NewComm IT0592 40 78 11       email-klein Ubbo Emmius - Frank van het Hof NewComm ITinfo@newcomm.nl       Supportsupport          

Ubbo Emmius - Frank van het Hof

Een organisatie valt of staat met een goed werkend ICT-systeem. In het onderwijs wordt het gebruik van digitale middelen steeds groter, daarom is een stabiel werkend systeem van essentieel belang. Om problemen met ons huidige systeem te voorkomen hadden we twee keuzes: ons systeem uitbreiden of kiezen voor een geheel nieuw systeem dat volledig up-to-date is.

Op aanraden van NewComm IT zijn we overgestapt op een nieuwe server: het Virtual San-systeem van VMware. In deze situatie hebben we meer geheugen en meer processorcapaciteit, maar ook nieuwe hardware met de allernieuwste technologie. Bovendien is dit systeem in de toekomst makkelijk uit te breiden. Zo zijn we met het VSAN-systeem weer helemaal klaar voor de toekomst.

Al ruim zeven jaar werken we nu samen met NewComm IT en dat gaat heel goed. Je voelt je altijd welkom en de lijntjes zijn kort. We hebben regelmatig contact via de mail of spreken elkaar persoonlijk. NewComm IT houdt ons daarnaast goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op ICT-gebied.

Frank van het Hof is hoofd ICT binnen de Ubbo Emmius scholengemeenschap in Stadskanaal, een middelbare school met 3250 leerlingen, verspreid over acht verschillende locaties in de provincie Groningen.