telefoon-klein VEEAM - Beschikbaarheid werkomgeving vergroten NewComm IT0592 40 78 11       email-klein VEEAM - Beschikbaarheid werkomgeving vergroten NewComm ITinfo@newcomm.nl       Supportsupport          

VEEAM

De afhankelijkheid van informatiesystemen neemt toe. Zonder deze systemen kunnen organisaties slecht of niet meer functioneren. Steeds meer medewerkers weten niet meer wat ze moeten doen wanneer de systemen stoppen. De oorzaak hiervan is de digitalisering in het algemeen en de wens naar efficiency, effectiviteit en doelgerichtheid in het bijzonder.

Daarnaast nemen de risico’s op het niet meer functioneren (downtime) van deze informatiesystemen evenzo toe! Cybercrime, toename van koppelingen van informatiesystemen, toename van complexiteit en frequentie van software-updates zorgen voor een beduidend lagere beschikbaarheid.

VEEAM biedt uitstekende oplossingen om de risico’s te verkleinen en de beschikbaarheid te vergroten. Naast betrouwbare back-up systemen leveren ze oplossingen voor het repliceren van complete IT omgevingen. Omdat NewComm IT reeds lange tijd de oplossingen van VEEAM levert en omdat we continue investeren in kennis en ervaring, heeft NewComm IT een hoge partnerstatus. 

VEEAM kent de nieuwe uitdagingen waar organisaties wereldwijd mee te maken krijgen wanneer ze een Always-On Enterprise, een bedrijf dat 24.7.365 actief is, zijn. Daarom heeft VEEAM als eerste in de markt “Availability for the Always-On Enterprise” ontwikkeld. Hiermee worden organisaties in staat gesteld om recovery time en point objectives van minder dan 15 minuten voor alle applicaties en data te realiseren. Zo kunnen organisaties tijd besparen, de risico's verkleinen en worden investeringen en operationele kosten aanzienlijk verlaagd. Ondertussen worden de huidige en toekomstige bedrijfsdoelen van VEEAM-klanten altijd ondersteund.