telefoon-klein Veiligheid verhogen - NewComm IT NewComm IT0592 40 78 11       email-klein Veiligheid verhogen - NewComm IT NewComm ITinfo@newcomm.nl       Supportsupport          

Veiligheid

Veiligheid is belangrijk, zeker op het gebied van IT. Dankzij een goede beveiliging zorgt u er voor dat gevoelige gegevens uit uw organisatie niet op straat komen te liggen. IT Security gaat voor ons verder dan alleen een firewall en anti-virus programma. IT Security vergt een integrale aanpak, waarbij meerdere onderdelen van uw organisatie samenkomen.

Het begint met de basisinfrastructuur, NewComm IT garandeert dat de apparatuur optimaal ontworpen is voor snel en betrouwbaar dataverkeer binnen de muren van uw organisatie en daarbuiten. Vanuit een goede infrastructuur kan worden gewerkt aan een firewall, antivirus en een veilige externe toegang.

ISO 27001

Of uw organisatie nu werkt vanuit een publieke of private cloud, het is essentieel dat u en uw medewerkers op elk tijdstip bij data, applicaties en documenten kunnen komen. Dit stelt hoge eisen aan uw infrastructuur en de beveiliging van uw gegevens. Onze diensten zijn voorzien van het ISO 27001 certificaat en voldoet daarmee aan de wetten, regels en normen die gelden op het gebied van veiligheid en bedrijfsinformatie.

Voor elke organisatie gelden andere eisen. NewComm IT heeft ruime ervaring met IT Security en biedt goede, op maat gemaakte, oplossingen. Zo kunnen we diefstal, fraude en andere risico’s voorkomen.