telefoon-klein VMware - NewComm IT NewComm IT0592 40 78 11       email-klein VMware - NewComm IT NewComm ITinfo@newcomm.nl       Supportsupport          

VMware

Om IT Beschikbaarheid te kunnen realiseren, maar ook om efficiënter gebruik te kunnen maken van technische middelen, is het virtualiseren van servers, storage, networking en desktops noodzakelijk. De meest betrouwbare partij hierin is VMware, een absolute innovator op het gebied van virtualisatie.

De oplossingen van NewComm IT, private clouds of meer public clouds, bestaan over het algemeen uit componenten van VMware. Want niet alleen op het gebied van beschikbaarheid en functionaliteit is het een uitstekend product, het is ook een uiterst veilig platform gebleken.

Omdat NewComm IT veel investeert in kennis over VMware, hebben wij de partnerstatus ‘Solution Provider Enterprise’. Onze medewerkers hebben de status van VMware Certified Professional, VMware Sales Professional en VMware Technical Sales Professional.

VMware is toonaangevend op het gebied van cloudinfrastructuur en bedrijfsmobiliteit en versnelt de digitale transformatie van klanten met een softwarematige benadering. Met VMware-oplossingen zijn organisaties mobieler, sneller en bovendien veiliger dankzij cybersecurity. VMware maakt deel uit van de Dell Technologies-groep, waar NewComm IT ook een strategisch partnership mee heeft.