0592 40 78 11       info@newcomm.nl       Supportsupport          

Word onderdeel van het team

Wij zorgen voor betrouwbare, innovatieve en veilige IT voor onze relaties, overwegend in het MKB en in de segmenten educatie, overheid en gezondheidszorg. Professionaliteit en informeel samenwerken gaan bij ons hand in hand. Je zult dan ook merken dat je in een hecht team werkt, waar prestaties gezamenlijk en vol trots worden neergezet. En dat zie je direct terug in de waardering van onze klanten. 

 

Ons team bestaat uit actieve en betrokken mensen. Natuurlijk wordt er hard gewerkt, maar we zorgen er samen voor dat de werk-privé balans goed en gezond blijft. We investeren in jouw inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Kortom, als je werkt bij NewComm IT, heb je een fijne, afwisselende en verantwoordelijke baan in een professioneel midsize bedrijf.

 

Op deze pagina vind je de beschikbare vacatures. Maar ook een open sollicitatie is van harte welkom.

Ben jij een klantgerichte en energieke teamplayer met een hart voor sales? En lijkt het je gaaf om te werken voor een jong en groeiend bedrijf in de dynamische IT-sector?

 

Als accountmanager MKB word je onderdeel van ons jonge en enthousiaste MKB salesteam. In dit team heb je veel vrijheid om je eigen werkzaamheden te bepalen en om je (potentiële) MKB-klanten zo goed mogelijk te bedienen. Samen met het team versterk je bestaande relaties en zorg je met name voor het uitbouwen van ons relatiebestand. Dit betekent dat je – na een warme overdracht – verantwoordelijk wordt voor een aantal bestaande klanten en daarnaast werkt aan het werven van nieuwe klanten. In deze dynamische rol luister je naar de IT-vraagstukken van MKB bedrijven en adviseer je over onze Cloud- en Enterprise IT oplossingen. Hiervoor werk je intensief samen met onze consultants en engineers. Jouw werkweek bestaat doorgaans uit het:

 • beheren van bestaande klanten en zorgen voor hoge klanttevredenheid;
 • zelfstandig genereren van leads en het bouwen aan nieuwe klantrelaties;
 • samen met collega's werk je aan de complexere IT-vraagstukkken;
 • adviseren van MKB-bedrijven over Cloud- en Enterprise IT-oplossingen;
 • maken van nette offertes en proactief opvolgen daarvan;
 • bezoeken van netwerkbijeenkomsten;
 • uitnodigen van (potentiële) klanten voor onze evenementen;
 • op de hoogte blijven van de nieuwste IT-ontwikkelingen.

Wat bied jij?

Jij beschikt over een relevante WO- of HBO-opleiding (bij voorkeur commercieel of economisch) en enige commerciële werkervaring is een pré, maar geen must.  Het is ook een pré als je kennis van of ervaring met Cloud- en Enterprise IT diensten hebt.

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel in woord als geschrift en je bent in staat om goed te luisteren, te adviseren en aan lange termijn relaties te bouwen. Je bent zakelijk, proactief en werkt oplossingsgericht en je kunt zowel zelfstandig als in een team goed opereren. Tenslotte ben je in het bezit van rijbewijs B, want uiteraard is het de bedoeling dat je met regelmaat op pad bent. 

 

Wat bieden wij?

We bieden jou een uitdagende functie in een mooi team met veel ruimte voor ontwikkelingen en doorgroeimogelijkheden. Wij zorgen vanzelfsprekend voor een prima salaris, bonusregeling, pensioenregeling en 24 vrije dagen (met optie op meer). Je krijgt een laptop/tablet en telefoon en een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Tenslotte bieden wij een plezierige en informele werksfeer en regelmatig leuke personeelsactiviteiten. 

 

Reageer op deze functie

NewComm IT Groeit! Daarom zijn wij op zoek naar een junior helpdesk engineer (fulltime) voor ons enthousiaste en kundige team. In deze functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Daarom is het van belang dat je klantgericht en communicatief vaardig bent. Jij neemt calls aan en zorgt ervoor dat deze worden vastgelegd in het call-registratiesysteem. Samen met je directe helpdeskcollega’s stel jij alles in het werk om de eerstelijns calls zo goed mogelijk te behandelen. 

 

Verder ondersteun je bij o.a. Netwerk Operating Center werkzaamheden en bij implementaties in onze eigen Cloud Computing omgeving. Ook zal je On-site helpdeskwerkzaamheden gaan uitvoeren bij onze relaties, dus een rijbewijs is gewenst. Kortom; een veelzijdige functie waarin je veel kunt leren!

 

Wat bied jij?

 • Je wilt graag blijven leren en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen;
 • Je hebt minimaal een MBO-ICT opleiding;
 • Je hebt kennis van normen, kwaliteitssystemen en procedures;
 • Je bent je bewust van IT-Veiligheid (aangaande bedrijfs- en privacygevoelige informatie);
 • Je bent analytisch, kwaliteitsgericht, flexibel, betrouwbaar en een teamplayer;
 • Het is een pré als je kennis heb van enkele van onderstaande technieken:
  • Microsoft Windows Server 2008/2012/2016
  • Virtualisatie technieken van Microsoft en/of VMware
  • Desktop virtualisatie technieken van Citrix, Microsoft en/of VMware
  • Systeemmanagement toepassingen van Microsoft en/of Ivanti

 

Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals laptop, reiskostenvergoeding, pensioenvoorziening en 24 vakantiedagen (met mogelijkheid tot extra vrije dagen);
 • Een informele werksfeer binnen een jong, groeiend én sportief IT-bedrijf;
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden

 

Reageer op deze functie

Open Sollicitatie

Staat jouw ideale functie er niet bij, maar spreekt onze organisatie en wat we doen jou aan? Neem dan gerust contact met ons op! 

 

NewComm IT

Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat gespecialiseerd is in IT-veiligheid en IT-beschikbaarheid. Met een groep enthousiaste medewerkers werken we in een platte organisatiestructuur aan het succes van onze klanten. 

Als organisatie vinden we het belangrijk onze rol te spelen in de ondersteuning van sport en talenten. En we zijn trots op onze prijzen. Variërend van FD Gazellen Awards tot finalist van de competitie "Vitaalste Bedrijf".

Onze werkstijl kenmerkt zich door een noordelijke nuchterheid en een hoge- en geborgde kwaliteitstandaard: dus geen gebakken lucht, maar kwaliteit door simpelweg onze kennis en ervaring in de praktijk toe te passen.

Reageren?

Ben je geïnteresseerd in een functie bij NewComm IT? We zien uit naar jouw motivatie en CV. Stuur deze naar info@newcomm.nl en je krijgt snel een reactie. Voor meer informatie over de vacatures kun je telefonisch contact met ons opnemen: 0592-40 78 11. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.