telefoon-klein Ziengs NewComm IT0592 40 78 11       email-klein Ziengs NewComm ITinfo@newcomm.nl       Supportsupport          

Ziengs

Voor ons is ICT belangrijk. Onze online service is hoog, aan logistiek worden hoge eisen gesteld en werkplekken moeten voorzien zijn van de nieuwste applicaties. Daarom waren onze ICT-systemen toe aan vernieuwing. NewComm IT bood ons een pakket dat het beste paste bij onze eisen.


Natuurlijk zijn kwaliteit en prijs belangrijk, maar we hebben ook gekeken naar welke partij qua gedrag, normen en waarden en manier van werken het beste bij ons past. NewComm IT is een partner die goed bij ons past. Daarnaast doen we graag zaken met partijen uit het Noorden. Aangezien NewComm IT bijna naast ons gevestigd is, kan dat niet beter.

 

Onze ICT-afdeling is positief over NewComm IT. De implementatie is ontzettend goed verlopen. Het nieuwe systeem zorgt onder andere voor meer snelheid, iets dat goed aansluit bij het retailvak van deze tijd. Sinds de implementatie hebben we een partnership afgesloten met NewComm IT. Dat houdt in dat ze continu met ons meedenken. Een voorbeeld is beveiliging, van bedrijfsgegevens maar ook van persoonsgegevens. Daar stellen wij hoge eisen aan, dat verwachten onze klanten ook van ons. Het contact met NewComm IT is erg vlot, we kunnen altijd bellen als er vragen zijn en er volgt snel een antwoord. Omdat ze een paar deuren verderop zitten is even binnenlopen ook erg makkelijk.


Edward Doornbos, operationeel directeur bij Ziengs Schoenen. Ziengs Schoenen is een familiebedrijf uit Assen met een historie van ruim zeventig jaar. Na de overname van Scapino is het bedrijf marktleider in de schoenenbranche van Nederland.